Sprekers bij Customer Contact Congres

Customer Contact Congres

LET’S CELEBRATE THE

STARS OF CUSTOMER CONTACT

Customer Contact Congres

Sprekers

 1. Elke Jeurissen

  Elke Jeurissen

  Don’t fix the people, fix the culture. That’s my vision about diversity, equity & inclusion in 1 sentence. Elke Jeurissen is onder andere voorzitter van de raad van bestuur van VDAB
 2. Prof. dr. Yves Van Vaerenbergh

  Prof. dr. Yves Van Vaerenbergh

  Yves Van Vaerenbergh is professor Customer Experience Management aan de KU Leuven. Hij ontving verschillende awards, waaronder de 2022 Emerging Service Scholar Award van de American Marketing Association. Yves is eveneens partner bij KALEPA, een spin-off van de KU Leuven die organisaties begeleidt in hun transitie naar een grotere klantgerichtheid.
 3. Sebastien Bellin

  Sebastien Bellin

  Ex-basket-pro Sebastien Bellin werd zwaargewond aan beide benen bij de aanslagen in Zaventem. Hij beschouwde zich niet als een slachtoffer, wel als een overlever. In de unieke documentaire 'Rebound' wordt zijn weg getoond van de lange revalidatie tot de finish van het WK Ironman in Hawaii.
 4. Stefaan Vandist

  Stefaan Vandist

  Ooit gidste hij merken richting succesvolle reclamecampagnes. Tegenwoordig is hij een gids voor organisaties die duurzamer willen ondernemen en innoveren. Denk daarbij aan Volvo Cars, L’Oréal en Tomorrowland. En op 30 november wil Stefaan Vandist ook contactcenters inspireren.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Sterrendom hoeft niet duur te zijn