Programma van Customer Contact Congres

Customer Contact Congres

LET’S CELEBRATE THE

STARS OF CUSTOMER CONTACT

Customer Contact Congres
 • 8:30 - 10:00
  • Ontvangst met welkomstkoffie

 • 10:00 - 10:10
  • Opening van het congres door gastvrouw Céline

 • 10:15 - 11:00
  • Break-outsessie 1: Orion presents “A.I. in actie” featuring Xerius Telefonie Transformatie

   Elke dag gebruikt Xerius artificiële intelligentie om van hun telefonische klantencontacten een vijfsterren ervaring te maken.

   Deze casepresentatie neemt je mee achter de schermen terwijl het team A.I. implementeert in hun werkproces. Leer van hun successen en uitdagingen en wandel buiten met waardevolle tips ’n tricks om straks zelf A.I. te integreren. 

   Wist je dat… deze case genomineerd is voor een ECCCSAward in Londen? A star in the making en jij ontdekt ‘m al in primeur.

   Sprekers: 

   Kevin Thiry - Product Owner Xerius
   Tinne Van den Broeck - Customer Success Director

    

  • Break-outsessie 2: Supercharging Telenet contact center agents with Digital Tools & Automation

   In tijden waarin internet en vlotte communicatie een basisrecht lijkt, heeft Telenet een essentiële rol te vervullen. Een rol die het bedrijf als een verantwoordelijkheid ziet en met alle vertrouwen en respect wil waarmaken. En daar kan de technologie hen in helpen. 

   Kate Engels, Director Customer Interaction Platforms & Automation bij Telenet deelt haar ervaringen over hoe Telenet bottechnologie inzet voor residentiële klanten. 

  • Break-outsessie 3: Odigo Confidential - ECCCSE Onderzoek Onthult: dit denkt de Europese consument over jou!

   Vinden consumenten dat de klantenservice slechter wordt? 

   Wanneer willen ze zelf op pad gaan? Wanneer roepen ze om hulp? 

   De impact van de crashende koopkracht in een customer contact center – feit of fictie?

   Odigo ging op onderzoek en komt met verbluffende onthullingen. Mysteries worden ontrafeld en uw vragen beantwoord. Geen buikgevoel van een dubieuze Hollywood-speurder, wel staalharde bewijzen: het ECCCSE-onderzoek. Een co-productie tussen België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en Duitsland.

   Het zien is het geloven.

   Sprekers:

   Stephen Yap, Research Director at ECCCSE (European Contact Centre & Customer Service Exchange)

    Bart Cruyt, Business Development at Odigo

  • Break-outsessie 4: Zendesk: Upgrade jouw klantervaring – 5 trends binnen CX

   De politie trapt een open deur in. 5 verdachten worden gearresteerd. Welke zal de toekomst bepalen?

   Onze sector is in volle verandering (open deur!) en daarom analyseert Zendesk 5 trends die de klantervaring beïnvloeden. Tijdens Stars of Customer Contact onthullen ze hun 5 verdachten.

   Spoiler alert! 

   Eén van usual suspects is natuurlijk artificiële intelligentie, maar er is nog zoveel meer gebeurd in onze sector. Benieuwd naar de andere trends? Neem de popcorn erbij en kom naar deze entertainende break-outsessie van Zendesk.

 • 11:00 - 11:45
  • Break-outsessie 5: NTT: ORES presents double bill: schitter met een nieuwe technologie én verbeter tegelijk je employer experience

   Vorig jaar implementeerden Comnexio en ORES de Contact Center-technologie van NTT, die op Genesys Cloud gebaseerd is. Een cruciaal moment voor beide organisaties: ze verbeteren de kwaliteit van hun dienstverlening en die van hun werknemerservaring.

   Dat deden ze door de werknemers centraal te zetten in hun operationele strategie. En hoe ze dat net aanpakten, dat vertellen ze jou vol passie tijdens hun break-outsessie.

   Verwacht geen dromerige theorie, maar praktische usecases en best practices die de dagelijkse ervaringen van hun medewerkers verbeterden. Een love story tussen technologie en mens.

   Bonus feature: op het einde delen de sprekers ook graag hoe deze nieuwe manier van werken de groeiende belangstelling rond customer experience op C-level ondersteunt.

   Sprekers:

   • David Mailleux - Operations Manager of the Contact Center (Comnexio) at ORES
   • Marc Gaspard - Client Partner Customer Experience at NTT
   • Stefaan Bogaert - Business Development Manager Customer Experience at NTT

    

    

    

    

  • Break-outsessie 6: Verint: Lessen van WALL-E: Van CX-dromen naar realiteit: De kracht van AI-automatisering

   WALL-E hielp de eerste romance tussen twee mensen op gang te brengen. WALL-E en EVE zien dansen in de ruimte was een mooi staaltje ironie om een robot een menselijke relatie te laten aansporen en ons allemaal dichter bij elkaar brengen. Wat kunnen we hiervan leren?

   In deze sessie nemen we jullie mee in een demonstratie vanuit de klant en medewerker. En behandelen hoe je met Verint’s Open CCaaS platform invulling kunt geven aan CX automatisering met de inzet van onze applicaties, data, breed inzetbare AI en de relaties tussen klanten en medewerkers verbetert.

    

  • Break-outsessie 7: ContactExpert goes Star Trek - The ‘Kobayashi Maru’ in your Customer Care: Strategies for Handling No-Win Scenarios.

   Captain’s Logbook 2023 – customer contactcenters krijgen veelvuldig te maken met no-win scenario’s. Mogelijke schade aan merken. Aantal klantenverliezen nauwelijks te overzien. 

    

   Op Stars of Customer Contact stuurt de bemanning van Contact Expert de Belgische enterprises richting een nieuwe toekomst. Een toekomst waarin dergelijke incidenten geen schade berokkenen en zelfs kunnen worden ontweken. Met als resultaat voor jouw merk en klantenbestand: live long & prosper. 

    

   Oh… en deze sessie is ook interessant voor niet-Trekkies (en zelfs voor Star Wars-fans).

  • Break-outsessie 8: Cisco: Automation of omnichannels for improved customer reach

   In een digitale wereld is het essentieel om je verschillende communicatiestromen te centraliseren. Zo verhoog je onmiddellijk je customer retention. Cisco biedt jou de nodige tools om alles samen te brengen in één platform met als resultaat een hogere productiviteit voor de agenten.

 • 11:45 - 12:30
  • Break-outsessie 9: The final destination: Genesys Xperience as a Service

   Terwijl DAS Insurance exponentieel groeit, neemt ook de druk op hun klant- en medewerkerservaring toe.

   Michael Mihaly van DAS Insurance vond de oplossing in Experience as a Service met Genesys CloudCX, en legt uit dat The Final Destination ook een succesverhaal kan worden!

   Deze sessie is Nederlands- en Franstalig.

  • Break-outsessie 10: QuandaGo discovers… the current and future value of AI & LLMs in customer contact

   Ready for a new adventure?

   Door al het geroep rond A.I. zou een mens stilaan het bos door de bomen niet meer zien. Gelukkig komt deze sessie van QuandaGo to the rescue.

   In een heldere en begrijpbare stijl neemt Michel van Roon jou mee in de wondere wereld van robots en language learning models. En hij plaatst de gekte van de afgelopen maanden nuchter op de Gartner Hype Cycle. Zo weet je meteen wat je nog te wachten staat en hoe dit jouw customer contactcenter gaat veranderen. 

  • Break-outsessie 11: Generative AI & The Age of Customer Conversation… a journey with CM.com

   Ga mee naar nieuwe hoogtes in klantenervaring. Stop onderweg messaging apps, chatbots en het beste van artificiële intelligentie in je rugzak. Met als finale bestemming: een customer contactcenter waar de klantenconversatie weer volop centraal staat. 

   CM.com neemt je mee op dit verbluffende avontuur. Langs E.T. en A.I.: engagement technologie en artificiële intelligentie. Allemaal voor een nog betere klantenervaring, efficiënter te werken en meer te verkopen.

  • Break-outsessie 12: Möbius presents… Call Volume Forecasting @ Proximus hoe een verstoord belpatroon nu call volumes voorspelt

   Ooit, lang lang geleden… had een klantendienst een betrouwbaar oproeppatroon. 

    

   2020, pandemie. 

   2021, de overstromingen.

   2022, energiecrisis.

   De onzekerheid groeit… 

   Niemand kon nog voorspellen wat de call volumes zouden zijn. Tot Möbius samen met zijn klant Proximus een objectieve analyse uitvoert. Nieuwe opportuniteiten komen in zicht en de weg naar zekere prognoses ligt weer open.

   Vergaap je aan deze wonderlijke ontdekking in een exclusieve, interactieve sessie.

 • 12:30 - 14:00
  • LUNCH

 • 14:00 - 14:40
  • Pretopia

   Sinds hij tien jaar geleden uit de schaduw stapte van zijn werkgever, het internationaal bekroond reclamebureau Duval Guillaume, is de ster van Vandist nog meer beginnen fonkelen. 

   Hij begeleidt internationale merken en bedrijven op innovatiepaden, ondersteunt hen bij de uitrol en schreef het visionaire boek ‘We, Myself & A.I.’... in 2018. 

   Op het Customer Contact Congres zoomt hij in op de innovaties in onze sector en inspireert hij met verrassende voorbeelden uit binnen- en buitenland.

 • 14:40 - 15:20
  • Hoe is het gesteld met de employee experience in de wereld van customer contact?

   Hij is professor Marketing aan de KULeuven, maar kijkt verder dan de theorie. Samen met de universitaire spin-off Kalepa ondersteunt hij bedrijven om hun klantenervaring in de praktijk te verbeteren. 

   Op het Customer Contact Congres licht dr. Van Vaerenbergh de resultaten toe van ‘Let’s FAQ de klantendienst’, de grootste onafhankelijke bevraging van onze sector. Hij biedt je bovendien nieuwe inzichten in de opmerkelijkste cijfers en opent perspectieven voor de toekomst van onze sector.     

 • 15:20 - 15:40
  • PAUZE

 • 15:40 - 16:20
  • Wat zijn de groeikansen van inclusieve organisaties? En wat is je overlevingskans als je niet diversifieert?

   Elke Jeurissen neemt je mee op een reis naar inclusief leiderschap. Ze deelt haar rugzak vol ervaring rond dit topic en zet je op weg naar een inclusief bedrijf. Een plek waar iedereen zich welkom voelt, ongeacht leeftijd, huidskleur, cultuur of geslacht.

 • 16:20 - 17:00
  • Rebound - Focus on the positive

   Zaventem. 22 maart 2016. Een bom ontploft op enkele meters van Sebastien Bellin. Voormalig topbasketer en Belgian Lion. Hij verliest bijna beide benen. 

   HawaÏ. Oktober 2022. Bellin loopt over de finish van de gevreesde Ironman triatlon. 

   Waver. 30 november 2023. Sébastien Bellin deelt met jou waar hij de kracht vandaan haalde. Fysiek en mentaal. Een masterclass in veerkracht.

 • 17:00 - 17:30
  • LET’S CELEBRATE THE STARS OF CUSTOMER CONTACT: award uitreiking

 • 17:30 - 19:30
  • NETWORKING DRINK

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Sterrendom hoeft niet duur te zijn