Over Customer Contact Congres

Customer Contact Congres

LET’S CELEBRATE THE

STARS OF CUSTOMER CONTACT

Customer Contact Congres

Tech laat onze sterren stralen 

Ons land telt duizenden customercontact collega’s. Via telefoon, chat of e-mail zoeken ze oplossingen voor acute vragen van klanten. Elke medewerker draagt op zijn of haar eigen manier bij om klanten te helpen en bedrijven hun positieve imago te verstevigen. Zulke unieke medewerkers verdienen het om op 30 november de “Stars of Customer Contact” te zijn.

Maar in onze people business is technologie aan een grondige disruptie bezig. Zal tech over 10 jaar de grote star of Customer Contact zijn?

2023 all 15 sponsors congres

Samen met onze partners onderzoeken we op dit Congres hoe technologie de job nog beter of makkelijker kan maken. En hoe technologie onze sector sterker kan voorbereiden op de uitdagende toekomst.

Samen laten we onze sector schitteren.

Stars of Customer Contact

Beleef inspirerende keynotes, luister naar verhalen van stralende collega’s en ontmoet nieuwe business partners. 

We zitten verspreid over het hele land. Communiceren vaak digitaal. Maar één dag in het jaar komen we allemaal samen: de sterren van de klantendienst. Om verfrissende ideeën op te doen, nieuwe contacten te leggen en vooral te toasten met collega’s van over de hele sector. 

Vijfsterren line-up

Keynote speakers met internationale faam. Verhalen die inspireren. En break-out sessies vol tips die je zal willen noteren. Hou dat notaboekje maar in de aanslag.

Hemelse locatie

OFF Waver

Zo’n uniek moment vraagt een bijzondere locatie. Met de OFF site in Waver hebben we die ook gevonden. Omgeven door natuur, uitgerust met het hoogste comfort. Wedden dat je denkt ‘hier wil ik nog eens terugkomen’!

Partners van Customer Contact Congres

2023 all 15 sponsors congres

Programma

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Sterrendom hoeft niet duur te zijn