Inspiratie op maat van je sector

Nieuws

 1. “Wil je als bedrijf je customer experience naar een hoger niveau tillen, dan zit je bij ons aan het juiste adres.”

  “Wil je als bedrijf je customer experience naar een hoger niveau tillen, dan zit je bij ons aan het juiste adres.”

  Bij ons zit je ook aan het juiste adres. Waarvoor? Voor een goed interview. En wie beter dan een premium partner om een boeiende babbel mee te hebben. Schuift bij ons aan: Dave Conrad, hij is Account Executive/Sales Director Belgium bij NICE. Je leert hen beter kennen, maar hier is al een tip: NICE is here to stay.

  Lees meer
 2. “Hier komen vaak heftige vragen binnen. Dat blijft nazinderen.”

  “Hier komen vaak heftige vragen binnen. Dat blijft nazinderen.”

  Binnenkort zet Octa+ zijn deuren open voor een exclusieve kijk achter de schermen. Op 30 mei kan jij tijdens Access All Areas persoonlijk de sfeer komen opsnuiven bij deze 100% Belgische energieleverancier. Wat je mag verwachten die namiddag, dat legt Stephanie Meyen van Octa+ je graag uit.

   

  Lees meer
 3. “Onze klanten noemen ons wel eens ‘their best kept secret’”

  “Onze klanten noemen ons wel eens ‘their best kept secret’”

  Of wij een geheim konden bewaren? Moeilijk, zeker als het zo’n prachtige titel boven een boeiend en gezellig interview vormt. Aan de andere kant van de tafel zit Bart Cruyt, International Business Development bij Odigo. Met hem praten we over de jaren ‘80, de eerste keer thuiswerken en een bekend Italiaans liedje. Buongiorno Odigo!

  Lees meer
 4. STRAFFE KOFFIE: EEN ONTBIJT MET WINNAARS

  STRAFFE KOFFIE: EEN ONTBIJT MET WINNAARS

  Eind vorig jaar wonnen ze de 1e Customer Contact Awards. In al het feestgedruis was er toen niet echt tijd voor een diepgaand gesprek. Dus nodigden we hen samen met enkele collega’s uit op 1 maart. Voor straffe koffie, pittige vragen en… bubbels!

  Lees meer
 5. “Bedrijven met een customer contactcenter hebben al een mooi parcours afgelegd”

  “Bedrijven met een customer contactcenter hebben al een mooi parcours afgelegd”

  TOPCOLLEGA’S AAN HET WOORD: SANDRA HERBOTS & MARIJKE PERMENTIER (SECUREX)

  Managers en teamleaders staan vaak in de schijnwerper, maar hier willen we net àlle customer contactcollega’s in the picture zetten. Sandra Herbots en Marijke Permentier van het Securex Customer Care Team bijten graag de spits af. Topcollega’s, stuk voor stuk!

  Lees meer
 6. 5 Customer Experience trends die je absoluut moet weten

  5 Customer Experience trends die je absoluut moet weten

  In een tijdperk van versnelde verandering, is ook de customer experience volop in beweging. Maar waar gaat het naar toe? En hoe hou je het overzicht als elke week een nieuwe tool of trend omgedoopt wordt tot de heilige graal?

  Gelukkig zet Zendesk, partner van Customer Contact, 5 ‘intelligente’ trends op een rijtje. Klaar voor een boost in je klantbeleving?

  Lees meer
 7. Eerste reactie: winnaar CX Battle

  Eerste reactie: winnaar CX Battle

  Proximus pakte De Gouden Giraf 2024. Tijdens de levensechte case staken zij het meeste hun nek uit voor de (fictieve) klant. En ‘zij’ dat zijn Julie Popovic, Kim Kanacki, Nathalie Walravens en… zit hier voor ons: Mehe Aouf!

  Lees meer
 8. “Die vooroordelen? Voor ons zijn dat nu voordelen!”

  “Die vooroordelen? Voor ons zijn dat nu voordelen!”

  “Wat weet je over de FOD Financiën?” Mocht de vraag in een quiz komen, de topantwoorden zouden zijn: belastingen, controle, ambtenarij. Toch is deze FOD de laatste jaren uitgegroeid tot een aantrekkelijke werkgever voor jonge profielen. En hoe Inge Mattens dàt heeft klaargespeeld, dat mag ze straks komen vertellen op Engage & Empower. 

   Maar eerst, een interview… 

  Lees meer
 9. “De beller zit in een vechtmodus”

  “De beller zit in een vechtmodus”

  Hij krijgt de vraag ‘worden we agressiever?' even vaak voorgeschoteld als een kop koffie, maar toch beantwoordt hij ze voor ons nog eens met de glimlach. Prof. dr. Johan Deklerck is criminoloog en veelgevraagd expert rond agressie en conflictbeheersing. En op 16 april deelt hij zijn inzichten en tips specifiek voor customer contactmedewerkers op Engage & Empower. 

   Maar nu eerst: een interview!

  Lees meer
 10. BAM! De winnaar van de CXBattle 2024 is bekend: Team Proximus 🦒🏆

  Staan ook te blinken op het podium: Securex en ITZU  

  Lees meer

Nieuwsbrief

Premium Partners

logos.jpg