Home

Connecting Customers Companies Coworkers

Customer Contact is dé toonaangevende associatie in België voor klantendiensten, customer experience afdelingen en customer contactcenters. Samen met CXForum vormen we een dynamisch netwerk van meer dan 2.000 professionele klantcontact-experts en vertegenwoordigen we met trots meer dan 100.000 klantcontact-medewerkers.

Onze missie is helder: wij streven naar een naadloze verbinding tussen bedrijven, klanten en medewerkers. We willen dat klanten het klantcontact als buitengewoon waardevol ervaren, dat medewerkers hun baan met plezier en passie kunnen uitvoeren, en dat bedrijven hun klantcontact op een centrale en strategische wijze kunnen positioneren.

IN DE KIJKER

Goede voornemens en human trends op NY Reception

Op de nieuwjaarsreceptie van Customer Contact waren er veel sportieve plannen bij de goede voornemens. Bij de trends van 2024 stond 'human' op gelijke hoogte met 'AI'. Hier vind je de foto's en de presentatie van de NY Reception.

DSC00018

De winnaars van de Stars of Customer Contact

Op het Customer Contact Congress werden voor het eerst de Stars of Customer Contact uitgereikt. Klantcontactmedewerkers van ITZU, Mazda Europe, OCTA+, 24+ en DHL werden in de bloemetjes gezet:

Stars of Customer Contact Award winners 2023

 

Customer Contact Congress

Jullie waren de Stars of Customer Contact! Meer dan 260 klantcontactprofessionals genoten op 30 november van ons jaarlijkse Customer Contact Congress. Hier vind je de foto's en de video van het congres.

Customer_contact_2023-0189

CEO's bellen hun klantcontact medewerkers

Op 21 september 2023, op de Dag van de Customer Contact Medewerker, draaiden we de rollen om en lieten we CxO's en Directeurs bellen met hun klantcontact medewerkers. Hoe dat verliep, zie je in onderstaande video:

Customer Experience Battle 2024

Battle voor mailings

Steekt jouw team zijn nek uit voor de klant? 

Bewijs dat jullie de customer écht centraal zetten en win De Gouden Giraf 2024.

Op 14 maart mogen 10 teams meedingen naar De Gouden Giraf in de Customer Experience Battle, editie 2024. Een inspirerende wedstrijd die jou en je collega’s op een nieuwe manier naar klantencontact laat kijken. 

All Events

Agenda icoon Agenda feed

Volg de instructies en gebruik onderstaande url.

https://www.customercontact.be/l/nl/meeting2/calendar/0520cd78-5357-4f74-8cbb-1298c47a14c7/ical
Google Agenda Microsoft Office 365 / Outlook.com Apple / iCloud Agenda
 1. inAntwerpen

  ACCESS ALL AREAS bij… 24+ // VOLZET

 2. inHeverlee

  Customer Experience Battle 2024

Word nu lid van het grootste klantcontactnetwerk in België

Het lidmaatschap geeft toegang tot whitepapers, infographics en research results. Als lid krijg je ook gratis toegang of ledenkorting op minimaal 12 events per jaar. Leden krijgen exclusief toegang tot de Access All Areas. 

Ontdek alle lidmaatschapsvoordelen en word lid van het grootste Belgische klantcontactnetwerk.

Blijf op de hoogte

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Newsletter archive

Nieuws uit de sector

 1. “Die ervaring heeft veel dingen helder gezet voor mij”
  24-01-24

  “Die ervaring heeft veel dingen helder gezet voor mij”

  Wie steekt z’n nek het meeste uit voor de klant? Vorig jaar was dat alleszins Team Helan. Zij mochten de Customer Experience Bat...

 2. Blije klanten bijten niet (maar boze klanten blaffen wel)
  24-01-24

  Blije klanten bijten niet (maar boze klanten blaffen wel)

  Frans Reichardt inspireert bedrijven en organisaties. En eigenlijk met iets heel simpels: hij laat hen op een andere manier naar hun k...

 3. Access All Areas: binnenkijken bij een klantvriendelijke innovator
  18-12-23

  Access All Areas: binnenkijken bij een klantvriendelijke innovator

  Op 29 februari word je verwacht bij 24+, het customer contactcenter van de KBC Group. Zij ontvangen Customer Contact geheel exclusief ...

Toon alle blogs

Premium Partners

2024 CCBE Premium Partners 18.png