Over Customer Contact Congres

Customer Contact Congres

GAMECHANGERS IN CUSTOMER CONTACT

Customer Contact Congres

Verandering is het nieuwe normaal. Artificiële intelligentie, een mondige consument en de jonge kijk op werk dwingen onze sector om alles te herdenken. 

Dit huidige keerpunt biedt oneindige mogelijkheden, als u weet hoe ermee om te gaan. Tijdens Congres 2024 inspireren we dit jaar opnieuw honderden deelnemers van over heel de sector met positieve keynote talks & cases. Van gamechangers, voor gamechangers. En we reiken opnieuw de Customer Contact & CX Forum Awards uit!

We zitten verspreid over het hele land. Communiceren vaak digitaal. Maar één dag in het jaar komen we allemaal samen. Om verfrissende ideeën op te doen, nieuwe contacten te leggen en vooral te toasten met collega’s van over de hele sector. 

Beleef inspirerende keynotes, luister naar verhalen van stralende collega’s en ontmoet nieuwe business partners. 

Vijfsterren line-up

Keynote speakers met internationale faam. Verhalen die inspireren. En break-out sessies vol tips die je zal willen noteren. Hou dat notaboekje maar in de aanslag.

keynote speakers congres 2024

Hemelse locatie

OFF Waver

Zo’n uniek moment vraagt een bijzondere locatie. Met de OFF site in Waver hebben we die ook gevonden. Omgeven door natuur, uitgerust met het hoogste comfort. Wedden dat je denkt ‘hier wil ik nog eens terugkomen’!

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Early Bird Ticket leden Customer Contact & CXForum € 223,00
Early Bird Ticket niet-leden Customer Contact & CXForum € 369,00