Sprekers bij ENGAGE & EMPOWER.

ENGAGE & EMPOWER.

Hét employee experience event voor de customer contactsector.

ENGAGE & EMPOWER.

Sprekers

 1. Chris Wuytens

  Chris Wuytens

  Chris Wuytens is managing director van Acerta Consult en lid van het directiecomité van de Acerta groep. Hij staat bekend als innovator die de kracht van mensen ten volle inzet. Eerder boekte hij successen bij de uitbouw van consultancy-divisies bij SD Worx, TC Team Consult en KPMG. Vandaag ontwikkelt en implementeert hij samen met zijn team van HR-experten de groeistrategie van Acerta Consult. Daarnaast doceert hij HRM aan de VUB en KULeuven en is hij gastdocent bij de Antwerp Management School.
 2. Ellen Decoster

  Ellen Decoster

  Ellen Decoster startte haar professionele carrière in 2020 bij FOD Financiën waar ze zich eerst toelegde op de interne communicatie. Hier werden haar creativiteit en strategisch inzicht aangescherpt. Vervolgens maakte ze de overstap naar externe communicatie in een politiek kabinet, voordat ze zich specialiseerde in Employer Branding. Binnen dit team is ze onder meer verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van externe campagnes.
 3. Johan Deklerck

  Johan Deklerck

  Op het cv van prof. dr. Johan Deklerck prijkt een lange lijst wetenschappelijke diploma’s en titels. Toch is het zijn jarenlange praktijkervaring die hem een veelgevraagd expert maakt rond agressie en conflictbeheersing. Ook vandaag nog blijft hij verbonden aan de KULeuven, maar doceert vooral in Luxemburg en Genève. Daarnaast is hij zelfstandig consulent rond conflictbeheersing en agressie in het gevangeniswezen, het onderwijs en het middenveld. Op Engage & Empower wil hij customer contactmedewerkers de eerste tools aanreiken voor situaties waarin ze geconfronteerd worden met agressie en gevoelens van onmacht. “Omgaan met agressie vraagt méér dan de typische gesprekstechnieken. Het vraagt een andere denkwijze.”
 4. Karen Verstappen

  Karen Verstappen

  Karen Verstappen ging in 2012 aan de slag als projectleider bij FOD Financiën, waar ze succesvol verschillende communicatie- en digitaliseringprojecten uitvoerde. In 2020 maakte ze de overstap naar het team Employer Branding, waar ze onder meer projectleider was het van het project Strategie Employer Branding, met als doel het versterken van FOD Financiën als aantrekkelijke werkgever.
 5. Prof. dr. Yves Van Vaerenbergh

  Prof. dr. Yves Van Vaerenbergh

  Yves Van Vaerenbergh is professor Customer Experience Management aan de KU Leuven. Hij ontving verschillende awards, waaronder de 2022 Emerging Service Scholar Award van de American Marketing Association. Yves is eveneens partner bij KALEPA, een spin-off van de KU Leuven die organisaties begeleidt in hun transitie naar een grotere klantgerichtheid.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.