Over Exclusief ledenevent: Rondleiding DHL Brussels airport

Exclusief ledenevent: Rondleiding DHL Brussels airport

Gastheer DHL neemt ons mee voor een spectaculaire rondleiding achter de schermen van de luchthaven. Maximum 20 leden van Customer Contact en CXForum krijgen de logistiek in volle actie te zien, tot en met het vertrek van de indrukwekkende cargovluchten. 

Exclusief ledenevent: Rondleiding DHL Brussels airport

Dit wordt een echte wauw-ervaring!

Chantal Vanbeselaere, Customer Service Manager van DHL, neemt ons mee voor een unieke rondleiding achter de schermen van Brussels Airport Zaventem. Je ziet zo de logistiek in volle actie, tot en met het vertrek van de indrukwekkende cargovluchten. Deze rondleiding is exclusief voor leden van Customer Contact en CXForum en er kunnen maximum 20 personen deelnemen. Eén deelnemer per bedrijf.

De rondleiding start om 16u en duurt ongeveer 90 minuten. 

Gelieve rekening te houden met de volgende richtlijnen om een aangenaam bezoek te garanderen:

  • Een identiteitskaart is verplicht voor bezoekersregistratie
  • Alle bezoekers dragen te allen tijde volgende zaken:
    • bezoekersbadge (ontvangt u bij aankomst)
    • veiligheidshesje (ontvangt u bij aankomst)
  • De DHL veiligheidsvoorschriften staan geen persoonlijke bezittingen toe in de warehouse. Gelieve deze zoveel mogelijk in de auto achter te laten. Mobiele telefoons mogen niet meegenomen worden in de warehouse.
  • De rondleiding vindt plaats op een hoog platform en langs tal van trappen. Om veiligheidsredenen raden zij bijgevolg het bezoek niet aan voor mensen die lijden aan hoogtevrees en mensen met een verminderde mobiliteit.
  • Hoge hakken zijn verboden, rokken of jurken worden afgeraden.

DHL Airport Brussels

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Dit event is exclusief en gratis voor leden van Customer Contact en Customer Experience Forum. Eén deelnemer per bedrijf.