Er zit leven in Customer Contact - mis er niets van

Hallo!

 

Onze klantcontactsector afstandelijk? Think again! Met Customer Contact gaan we volop voor 'live' beleving. Zo dicht mogelijk bij jou, met persoonlijk contact, tijd om te netwerken en inspiratie door live sprekers.

Want 2 organisaties die samengaan, dat geeft nu eenmaal 2 keer zoveel mogelijkheden. Om straffe events te organiseren of… om een eigen onderzoek met de KULeuven te starten.

Tot straks, ergens live?

Hans Cleemput, Tom Van Lemmens, Sandra Rens

 

Laat meteen van je horen…

 

Snel iemand blij maken? Dat kan

Klik je snel door 5 vragen en maak ons events team hemels blij. En met jouw feedback maken ze het volgende event nog aangenamer voor jou. Eigenlijk maak je jezelf dus ook blij ;)

 

Moet je bijzijn!

 
 

Topcollega’s!

 

Heb jij een topcollega? Iemand die jou een hart onder de riem stak, jullie team op sleeptouw neemt of iets bijzonders deed voor jullie? Laat het ons weten en wij zorgen voor een gepast eerbetoon!

 

Update

 

Coming soon

KICK-OFF GROOTSCHALIG ONDERZOEK

Op 22 juni trappen we ons onderzoek Customer Contact X KULeuven af. En of je nu al jààààren in deze sector werkt of amper enkele dagen: dit onderzoek mag je niet missen. We gaan iedereen nodig hebben. En jou zeker!

 

IKANBI GROUP NODIGT JE UIT

Het contact center van iKanbi zet de deur van zijn hoofdkantoor in Antwerpen op een kier. 25 leden van Customer Contact mogen binnensluipen. Voor een unieke blik achter de schermen.

 

Vrienden van Customer Contact

 

Welkom Egentic!

We zijn verheugd te merken dat Egentic er voor kiest om deel uit te maken van onze organisatie en kijken er naar uit om met jullie samen te werken.

We zijn ervan overtuigd dat jullie je snel thuis zullen voelen bij ons en we kijken er naar uit om jullie te ontmoeten op één van onze volgende events.

Daarom wordt zelfs KUL spin-off lid

 

Nee, ons nieuwste lid is niet het klantencontactcenter van de KUL. Maar wel een spin-off die onderzoek doet naar wat jouw klant verwacht en nodig heeft. Welkom, Dirk Frans en prof. Dr. Yves Van Vaerenbergh van The KALEPA Group.

“We lanceren iets groots”
 

Premium Partners