Customer Contact en CX Forum onder 1 vlag!

Customer Contact en CX Forum onder 1 vlag!

Kleine vlag Customer Contact CXForum 600.jpg

Vanaf januari 2023 worden Customer Contact en CXForum 1 organisatie! 

De nieuwe organisatie vertegenwoordigt meer dan 100 bedrijven en duizenden medewerkers.

Het voornemen zat al een tijdje in de pijplijn, maar is formeel bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van Customer Contact op 26 januari dit jaar. “We gaan binnenkort onze eerste gezamenlijke events organiseren, we hebben nu een nieuw logo en de komende tijd gaat nog de website op de schop,” somt Hans Cleemput (directeur Customer Contact) op: de fusie is in volle gang. Zelfs de pay off is al aangepast: “A good customer experience starts with a good customer contact”, aldus Sandra Rens,

Lees Meer

Documents