+ meer nieuws over Customer Contact Congres
 

“HALLO, ‘T IS HIER MET JE CEO”

Ook genoten van JOUW dag vorige maand? Wij zagen alvast niets dan stralende gezichten op de Dag van de Customer Contact Medewerker.

Jullie CEO’s vormden trouwens een prachtig outbound contactcenter. Moesten ze meer doen, niet? Wel, op 19 september volgend jaar ligt er opnieuw een headset voor hen klaar. Want dan vieren we de Dag van Customer Contact Medewerker 2024. Zet het in je agenda.

Jouw collega’s nog een keer zien stralen? Zet ze dan in de spotlights op Stars of Customer Contact. We reiken dan 6 awards uit. Nomineer dus snel jouw collega.  

Hans, Tom, Sandra

 

CEO Bellen Dag van de CC Medewerker CCBE 2023

 

Laat meteen van je horen…

 
 

Moet je bijzijn!

 
 

Topcollega’s!

 

Heb jij een collega die uitblinkt? Laat die m/v/x extra shine’n met een award in de handen tijdens Stars of Customer Contact. Er zijn 6 categorieën, dus zeker eentje die matcht!

Nomineer je collega 🏆
 

EXTRA OPROEP

 

DOE DIT SNEL ZELF (VOOR IEMAND ANDERS HET DOET)

Jouw dienst grondig doorlichten doe je toch liever zelf? Vul daarom FAQ de klantendienst in. Een vragenlijst opgesteld met de hulp van de KULeuven. Maar haast je, want binnenkort eindigt het onderzoek.

Doe nu mee
 

Resultaten straks onthuld

 

Het onderzoek loopt lekker. Daarom gingen we alvast praten met de mastermind erachter, prof. dr. Yves Van Vaerenbergh… voor hij alles verklapt in zijn keynote op het Customer Contact Congres.

Ontdek de nieuwtjes
 

Vrienden van Customer Contact

 

Nieuwe leden

400 CIsco400 Zendesk

Je hebt er weer wat vrienden bij. Want onze Customer Contact-familie breidde ook de voorbije maand uit. Welkom aan nieuwe leden Cisco en Zendesk.

 

Focus op: inclusie in contactcenters